Fynboerne var chanceløse mod de forsvarende mestre

Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital 1-6 (0-3,0-1,1-2) I modsætning til torsdagens opgør havde Rungsted Seier Capital ikke problemer med at cementere forholdet mellem top og bund i aften i VinMedKant Arena.

Gæsterne kørte en stensikker sejr og forbliver dermed på andenpladsen i Metal Ligaen, mens Odense nu nærmest er tvunget til at hive point hjem på søndag i Herning, hvis fynboerne ikke skal hægtes helt af.

Rungsted sad tungt på første periode med svenskerne – og især Mattias Persson – som stærkt dominerende aktører.

Det var amerikanske T.J. Moore, der satte åbningsscoringen for Rungsted, og hans 0-1’er blev tre minutter senere fulgt op af Anders Poulsen, der fik et glimrende oplæg af William Boysen. Der var Rungsted her, der og allevegne i første periode og kort før pausen satte Shane Hanna gæsternes tredje mål. Naturligvis med Olsson og Persson som assister.

Kunne fynboerne komme igen som i aftes? Det så vanskeligt ud. Marcus Olsson ramte stolpen for Rungsted, da gæsterne fik anden periodes første mulighed.

Henry Hardarson fik Odenses største chance, men fik ikke staven på en tværpasning inde foran kassen, og Thomas Lillie måtte kort efter ud med en stor redning.

Men pludselig dukkede Nikolai Gade op, gjorde det til 4-0 for Rungsted. Matchen var definitivt lukket efter små 33 minutter.

Pænt tilskuertal på 1413 på denne ”J-dag” i Odense. Jublen var størst i Rungsted-enden. Lucas Andersen fik chancen og satte pucken gennem skinnerne på Cowley til 5-0.

Herefter blev kampen sat nogenlunde på standby, indtil Henry Hardarson også fik sat Odense på tavlen. Lykken varede kort, for Anders Poulsen gjorde det til tenniscifrene 6-1 tæt under mål.

Der var klasseforskel på de to mandskaber denne aften i Odense.

Metalligaen.dk kunne desværre ikke være til stede denne aften i Odense. Referatet er baseret på sociale og lokale medier.

Rødovre i kæmpe comeback, Herlev klar til Metal Final4 OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls