Revideret brandplan giver plads til yderligere 1000 fans i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates har normalt 5000 tilskuere på plads, når der er udsolgt hus i Sparekassen Danmark Isarena. 

I dag kan vi få en sæsonrekord, for en revideret brandplan har givet mulighed for yderligere 1000 tilskuere til den fjerde DM-finale mod Herning.

Isarenaens brandsikkerhed er dimensioneret til at kunne håndtere en stor scene opstilling med 5000 tilhørende koncertgæster, og da der er forskel på, om der står en stor scene midt på isen med højtalere og andet brandfarligt materiale, eller om der spilles en ishockeykamp, har der altid været en stor robusthed i bygningen, når den blev anvendt til ishockey.

- I princippet har der altid været plads til 6000 tilskuere, konstaterer Billet- og Marketingansvarlig- i Aalborg Pirates, Thomas Simonsen, og uddyber overfor Aalborgpirates.dk. 

- Dengang man fik lavet den oprindelige brandtekniske godkendelse tilbage i 2006, tog man højde for, at der kunne være en stor koncert på isen, og det har påvirket beregningen af den maksimale personbelastning for Sparekassen Danmark Isarena.

Den er altså nu - til ishockey - steget fra 5000 til 6000 personer, og dermed bliver ishockeyfesten i dag - om det er den afgørende kamp eller ej - endnu større. 

Der er få billetter tilbage, men stadig mulighed for at komme ind, og det forventes, at der rammes 6000 mennesker i Aalborg i dag.

Skal man have fingrene i en plads, inden det er for sent, så kan man finde sin billet her: 
https://shop.aalborgpirates.dk/kampe/finale5-2023 


TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Patrick Madsen, Herning Blue Fox HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herning-Aalborg