Er der en lille hockeyfeber på vej på Fyn

Fynboerne vil se ishockey i denne sæson.

Det er ikke mange år siden, der lige knap kunne samles 600 tilskuere til Metal Liga-ishockey på Fyn, men i aften var der altså 625 til træningskampen mod Herning.

Gæsterne håber formentlig, at det gamle mundheld om at en dårlig generalprøve giver en god premiere, holder vand, for de to hold mødes også i sæsonpremieren 2. september.

Nu har Odense vundet to gange over Herning.

I aften kunne de fynske fans glæde sig over en stærk tredje periode som blev vundet 4-0.

Træner Paul Thompson så både Markus Jensen og Jesper Thörnberg - to af de nye - score to gange.

Hos Herning kunne træner Pekka Tirkkonen også glæde sig over mål fra nye folk.

Lukas Lundvald blev dobbelt målscorer på sin gamle hjemmebane, og Christian Mieritz kom såmænd også på tavlen.

Martin Larsen kom også på tavlen for Odense, og det var såmænd en anden ny "gammel" Odense-bekendt, Kristian Jensen, der afgjorde kampen for Bulldogs med sit 6-3-mål i undertal tre minutter før tid.

Frederikshavn slog Aalborg for anden gang i pre-season Herlev trak det længste strå i Rødovre