Ørnene vandt den første træningskamp mellem de to rivaler

Herlev Eagles var på besøg i Rødovre i aften, og næsten som sædvanligt blev det tæt mellem de to rivaler.

Eagles vandt 4-3 over Mighty Bulls foran 378 tilskuere, der så et intenst opgør med masser af udvisninger for roughing.

Selvfølgelig skal linjen lægges i testkampen, hvor det gælder om at vise tænder overfor en kommende modspiller inden turneringsstart.

Rødovres nye finne Frank Gymer scorede det første mål efter tre minutter. Han var center i førstekæden mellem Mikkel Jensen og Miro-Pekka Saarelainen.

Udligningen kom kort før pausen i undertal, da Luis Blak Olsen slog til for Herlev.

I anden periode satte Gustaf Berling 2-1-målet for Rødovre, inden gæsterne slog til med to scoringer. Det var begge af backer. Jesper Alasaari og Mikkel Skjellerup kom på tavlen.

Victor Cubars gjorde det til 4-2 for Herlev. Han var i aftenens Herlev A-kæde med Joseph Jonsson og Alexander Lindqvist-Hansen. Det kan blive en farlig kæde for mange modstandere i denne sæson.

Berlings reducering for Rødovre kort før tid var ikke nok for hjemmeholdet, der allerede i morgen spiller igen. Denne gang mod Västerviks IK, der i aften slog Rungsted 3-2.

625 tilskuere så Odense vinde over Herning Västervik indledte "weekendturné" med sejr i Rungsted