Luleå tager imod i den sidste puljekamp mod de danske mestre

Heller ikke i denne omgang fik Danmark et hold videre til næste runde i Champions Hockey League.

Det var på forhånd også en næsten umulig opgave for Aalborgs pirater, der var i så stærkt selskab, at selv de største optimister havde svært ved at tro på avancement.

Men om ikke andet har Aalborg spillet en række meget ærefulde kampe, og ikke mindst sejren i Prag over Sparta vil blive husket som et af de største individuelle klubresultater i dansk ishockeys historie, hvis man ser på de europæiske kampe.

Heller ikke den seneste 1-3-kamp hjemme mod Luleå var at foragte, så Aalborg har egentlig givet et godt billede af dansk klubhockey til resten af Europa.

Spørgsmålet er dog, om Metal Ligaen er stærk nok til nogensinde at kunne sende et hold videre til næste runde i et gruppe. 

SønderjyskE har været i nærheden, Rungsted har været tæt på i et nemmere "puljeopsæt", men det ligner næsten en umulig opgave at komme videre. 

Planen er, at CHL i den kommende sæson har 24 deltagende hold fra 12 ligaer. Metal Ligaen er stadig placeret som nummer 10 i CHL's rangering, men umiddelbart ser det altså ud til, at den danske mester fortsætter i næste sæson.

Det bliver dog næppe nemmere at komme videre med 24 hold i CHL. 

I dag er der kampstart i Luleå klokken 18:05 og kampen kan følges på TV2's platforme.

 


Herning sejrer i rodet kamp på Vestegnen HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Odense