24-årige Carl Neill skal spille sin første prof-sæson i Danmark

Aalborg Pirates forstærker sig igen til den kommende sæson. Det bliver med 24-årige Carl Neill, der bliver hentet ind fra Concordia University i den Usports-liga, hvorfra nordjyderne ofte har forstærket sig de seneste sæsoner. 

I de tre sæsoner ved Concordia University har han været en af de 3 mest scorende spillere på trods af hans placering som back, hvor han snittede over et point per kamp.

Carl Neill har skrevet kontrakt med Pirates for den kommende sæson, hvor han kommer ind og forstærker defensiven.

- Carl er en stærk offensiv back, der kommer til at være en del af vores powerplay. Han har et godt skud fra blueline, hvor han også har et godt blik for spillet, hvor han kan sætte holdkammerater op til større chancer, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Neill spillede størstedelen af ungdomskarrieren ved Sherbrooke Phoenix i QMJHL, hvor han også var kaptajn i de sidste to sæsoner. Næsten 350 kampe i QMJHL inkl. slutspil har budt på 226 point fordelt på 50 mål og 176 assists.

I 2015 blev han draftet i 5. runde som nummer 144 af Vancouver Canucks, men fik dog ikke chancen for Canucks i NHL. I marts fik han en try-out kontrakt med Florida Everblades i ECHL, men dagen efter blev ligaen lukket ned grundet Covid-19.

- Carl arbejder godt defensivt, hvor han placerer sig godt på isen. Han er ikke bange for at stå op for holdet, hvis han føler, at det skulle være nødvendigt. Derudover er han højre skytte, hvilket giver en ekstra trussel i powerplay, slutter Ronny Larsen.

Carl kommer til at spille med nummer 56 i den kommende sæson for Pirates.


NILSEN PÅ VEJ TIL VESTEGNEN: UNG SVENSKER skal styre Rødovres powerplay Åkesson kommer til Herlev: Svensk angriber fra Troja-Ljunbgy til Herlev