Rutineret angriber kompletterer Herlevs forwardlinje i den kommende sæson

Herlev har skrevet kontrakt med Mattias Åkesson, der kommer til klubben fra Troja/Ljungby. 

Den rutinerede forward, der har hundredevis af kampe i Allsvenskan og Division I på sit cv, bliver dermed en blandt otte imports hos Herlev i den kommende. I den seneste sæson blev han topscorer for Troja-Ljungby med 41 point i 40 grundseriekampe og er regnet som en af de stærkere aktører i det tredjebedste svenske ishockeyniveau. 

- Jeg har været i Troja længe og kender Hockeyettan ud og ind. Jeg havde en vældig god sæson i fjor, og der dukkede masser af interesse op fra udlandet. Jeg fornemmede at det var sidste chance for at teste noget nyt, sagde Mattias Åkesson till HockeyNews.se i et nyligt interview, og nu er skiftet til Herlev altså en realitet. 

- Planen var at starte ud med syv imports, men et par rigtigt gode nyheder fra forretningssiden gjorde at vi besluttede at tilknytte yderligere en. Valget er faldet på Mattias Åkesson, siger Herlev-sportschef Nicolai Flindt. 

En spiller som har haft hele sin ishockeykarriere i en og samme klub er ikke nem at flytte. En række samtaler med både Patric og mig, overbeviste imidlertid Mattias om, at en ny klub og et nyt land kan sætte ny fart i en karriere og nu glæder vi os bare til at præsentere ham i Eaglestrøjen. Også med Mattias får vi en spiller med de egenskaber vi vægter meget højt i Herlev nemlig ydmyghed, arbejdsmoral og teamspirit, siger Flindt. 


Aalborg henter offensiv canadier til backlinjen U20-landsholdet udtaget til kampe mod Norge