24-årig back kommer til fra Troja-Ljungby

Rødovre Mighty Bulls har hentet endnu en importspiller til den kommende sæsons trup. Det bliver den 24-årige svensker Jonatan Nilsen, der kommer til fra Troja-Ljungby, hvor han i sidste sæson lavede 30 point i 37 kampe. 

Den svenske back er udset til at skulle styre Rødovres powerplay, siger sportschef Jørgen Illemann til Rødovre Lokal Nyt, der bringer nyheden til torvs.

- Han producerer ret godt af en back på det niveau. Han laver omkring 24 point i Sverige, og er en stor back, som på trods af sin størrelse er god på jernene,” siger Illemann. 

- Han er en god powerplayspiller og god på toppen. Vi har mange gode defensive backer i klubben, men nu får vi en mere, der også er stærk offensivt. Han kommer til at skulle styre powerplay på blå linje og sætte de andre op, men han kan også afslutte selv, understreger Jørgen Illemann overfor Rødovre Lokal Nyt.

I øvrigt må Troja-Ljungby være lidt trætte af de københavnske forstadsklubber, der nu har snuppet tre af klubbens fire mest scorende spillere fra sidste sæson.

En hurtig sammenligning viser, at Herlev-backen Alexander Edström lavede 32 point mod Jonatan Nilsens 30 point, så på den front har Rødovre og Herlev hentet noget, der ligner samme styrke til backpositionerne. 


ENDNU EN PROFIL PÅ VEJ HJEM: White Hawks arbejder for at hente Jesper Jensen Aalborg henter offensiv canadier til backlinjen