Både White Hawks og "Zlatan" satser på at aftalen bliver til noget

Frederikshavn White Hawks er i gang med at hente Jesper Jensen hjem og klubben arbejder for øjeblikket på at få økonomien til at hænge sammen, så man kan skrive kontrakt med landsholdsspilleren, der tidligt i karrieren - inden han drog ud - optrådte for nordjyderne. 

Det skriver Kanal Frederikshavn, der har talt med både direktør Henrik Andersen og Jesper Jensen. 

Begge parter håber på, at aftalen bliver en realitet, og mon ikke White Hawks får landet en af byens stolte sønner, der i givet fald kommer direkte fra SHL, hvor han i sidste sæson spillede for Malmö Redhawks og lavede 16 point i 50 kampe. Jensen har 230 Allsvenskan-kampe på sit cv og var i 2017 tæt på at blive topscorer i den svenske liga - og blev toer i slutspillet med Brynäs i en sæson, hvor han var en af SHL's absolut bedste. 

Siden har han ikke domineret på samme manér, men vil uden tvivl være et kæmpe scoop, ikke blot for Frederikshavn, men for hele Metal Ligaen.

- Det vil uden sammenligning være den stærkeste danske spiller, vi nogensinde har signet. Vi taler om en spiller på niveau med Aleksandr Bumagin og Zack Smith, siger direktør Henrik Andersen, Frederikshavn White Hawks, til Kanal Frederikshavn.

Jesper Jensen er allerede begyndt at træne med White Hawks og dermed synes en aftale at være rigtig tæt på. Dermed vil Jesper Jensen ende i rækken af flere store danske navne, der vender hjem og dermed også gør Metal Ligaen ekstraordinært spændende på den baggrund. 

Kanal Frederikshavn har talt med Henrik Andersen om sagen:

 


Ny Esbjerg-træner: I dag skal man være mere pædagogisk end tidligere NILSEN PÅ VEJ TIL VESTEGNEN: UNG SVENSKER skal styre Rødovres powerplay