Pirates hev alle tre point hjem fra Rødovre efter en tæt søndagskamp

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 1-2 (1-1, 0-1, 0-0): Rødovre Centrum Arena lagde is til en duel mellem to hold, der begge tørstede efter revanche oven på fredagens nederlag i Metal Ligaen.

Kampen blev som forudsagt ganske målfattig med kun tre scoringer. Aalborg scorede to af dem og kunne rejse hjem med fuld gevinst. Gæsterne kørte Rødovre over i anden periode, men hjemmeholdet leverede en fin indsats den øvrige del af kampen. Og så skal Rødovre være glade for Janis Voris, der stod en flot kamp denne eftermiddag.

Fint tempo fra begyndelsen med to hold, der virkede opsatte. Første powerplay faldt ud til Rødovre, og det resulterede også i første scoring. Målet signeret af Steffen Klarskov Nielsen, der sendte pucken ind bag George Sørensen fra distancen. Der var spillet ni minutter.

Aalborg slog dog hurtigt igen et par minutter senere, da Martin Lefebvre fik pucken ind i netmaskerne. Janis Voris halvklarede kun, og så var der balance på måltavlen.

Rødovres lettiske målmand fik lukket ned kort efter, da Mikkel Højbjerg kom alene igennem. Aalborg med et lille overtag i sidste halvdel af perioden, hvor Rødovre flere gange kom på hælene.

Gæsterne satte sig tungt på kampen fra begyndelsen af anden periode, og det afstedkom også et føringsmål. Kirill Kabanov udnyttede et overtal, og så stod der 1-2. Ganske fortjent.

Også i længere perioder herefter sad Aalborg på spillet og chancerne, og det var tydeligt, at de nordjyske spillere havde et gear ekstra i denne fase.

Mod slutningen af perioden havde Rødovre flere overtalssituationer, men holdet viste slet ikke samme målfarlighed som i sidste hjemmekamp. Aalborg klarede sig gennem og fastholdt føringen frem til pause. Klar dominans til gæsterne, mens Rødovre blev reddet gentagne gange af Janis Voris gennem de midterste 20 minutter.

Rødovre fandt bedre ind i kampen i sidste periode, og Thor Dreslers tropper fik også chancen i powerplay et par gange undervejs. Uden at komme til nogen oplagte scoringschancer. I den anden ende hev Janis Voris stadig flere store redninger frem og holdt hjemmeholdet inde i matchen.

Pucken var millimeter fra at passere målstregen i Aalborgs mål med to minutter igen, men George Sørensen fik kastet sig over den i sidste øjeblik. Rødovre trak målmanden ud og nærmede sig med et par afslutninger. Tiden løb dog ud for hjemmeholdet, og Aalborg kunne rejse fra den københavnske vestegn med alle tre point.

Garth Murrays tropper viste større målfarlighed og havde i flere momenter i kampen et højere gear end de rødblusede – især i anden periode. Hjemmeholdet gjorde en fin figur i både første og tredje periode.

4-2 til gæsterne: Rungsteds svenskere var på spil i Frøs Arena TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Anton Schou, Aalborg Pirates