Masser af reserver var i spil i aften i Concordium Arena

Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates 1-3 (0-0,1-1,0-2) Begge mandskaber var voldsomt ramt af afbud, hvilket for Rungsteds vedkommende betød Metal Liga-minutter for en masse unge spillere, mens Aalborg kun havde tre kæder omklædt.

Markeringerne sad på ingen måde tæt i første periode, hvor især Magnus Wulff i Rungsted-målet fik vist sig fint frem. Aalborg havde de fleste chancer, uden det dog for alvor blev farligt, mens Quinn Ryan hele lurede på mulighederne for Rungsted.

Størst optræk til en Aalborg-chance kom til sidst i perioden, da Matt Salhany slap igennem, men Malte Setkov trak i nødbremsen, og måtte sætte sig to minutter i udvisningsboksen.

Gæsterne fik dog ikke udbytte af overtallet, men kunne bruge det som affyringsrampe for Tommy Giroux, der fire minutter inde i anden periode bragte Aalborg på 1-0.

Det var stadig gæsterne der havde teten, men Rungsted med de mange juniorspillere bed fra sig, og da Jacob Gammelgaard fornemt fandt brandvarme Quinn Ryan på bagerste stang, kunne hjemmeholdet udligne til 1-1.

Tredje periode ændrede ikke meget på spillets kvalitet, og tredje periode var primært en transportperiode, hvor skader for alt i verden skulle undgås.

Jonas Wilquin benyttede sin tredje kamp i sæsonen til at bringe Aalborg i front, og senere kunne Oliver Anker lukke og slukke til 3-1 til gæsterne, der dermed bliver vindere af grundspillet med 102 points, og skal nu op imod Rødovre i kvartfinalen, mens Rungsted skal op mod Sønderjyske.

Rævene vendte og vandt slaget om andenpladsen OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox