Topholdet slog til i tredje periode i Spar Nord Arena

Det var en helt lige kamp, da Herlev og Aalborg tørnede sammen.
Hjemmeholdet med fire sejre i træk, var bedst i starten af opgøret.
Aalborg lignede et hold, der startede kampen i bussen, men de fik langsomt spist sig ind i opgøret. Første periode endte uden scoringer, men den midterste periode var blot 54 sekunder gammel, da Lasse Bo Knudsen sikkert sendte pucken i kassen i powerplay.
Det var i det hele taget et opgør, der stod i speciel teams tegn. Alexander Lindqvist-Hansen udlignede på en fornem styring, da Herlev havde en powerplay-mulighed, og dermed 1-1 efter anden periode.
Tredje periode var også ganske jævnbyrdig, med Herlev som det marginalt bedre mandskab. Kampens dramatiske højdepunkt indtraf, da Jeppe Jul Korsgaard sendte Jerry Välipirtti på langs.
Først havde dommerne sat fem minutter på tavlen, men efter videogennemgang, blev den annulleret, og Korsgaard var tilbage i spil. Oliver True blev sendt til udvisning med små tre minutter tilbage, og det blev skæbnesvangert for hjemmeholdet.
Anders Koch sendte pucken mod mål, og er i skrivende stund stadig krediteret målet, trods det lignede at pucken ændrede retning flere gange.
Herlev trak Erik Hanses ud, i et sidste sats, men skæbnen ville, at det blev Jeppe Jul Korsgaard, der til sidst kunne sende pucken i det tomme net.
Aalborg vandt med 3-1, på en aften hvor de ikke var prangende, men kan sende en stor tak til Albert Adamsen i målet, der diskede op med en lang række flotte redninger.

Rungsted vandt klart trods tidlig Rødovre-føring Gode kolleger: Aalborg giver 10.000 kroner til Rødovres redning