210 NHL-kampe, men stor beskedenhed fra den nye Esbjerg-forward

Han er kommet til Esbjerg med et af de bedre cv, Metal Ligaen endnu har set, men Adam Cracknell har ikke nøkker med til Vestjylland. Det viste han via en flot arbejdsindsats i sin debut mod SønderjyskE for nylig, og samtidig har Cracknell en meget ydmyg indstilling med over Atlanten. 

- Jeg er bare en af gutterne, siger han i et interview med JydskeVestkysten. 

- Jeg har altid været en fjerdekæde-spiller, der har levet på min dedikation og hårdt arbejde. Du kan altid stole på mig, jeg udfører det arbejde, som træneren beder mig om, og jeg er lige så glad for at blokere et skud, som jeg er for at score, forklarer han til avisen. 

Cracknell er på kontrakt hos Edmonton Oilers, formentlig sat til at spille i Bakersfield i AHL, men håber på mere end bare et kort ophold i Esbjerg.

Jeg ville elske at føre dette hold til mesterskabet.  Jeg må bare sige, at Jason (træner Jason Jaspers, red.) har bygget et godt system op, og at der er noget kvalitet og noget dedikation i dette hold.  Nu håber jeg bare, at jeg ikke kommer ind og ødelægger noget, siger Cracknell, der i sidste sæson spillede i KHL for Kunlun Red Star, der holder til i Beijing. 

Nu bliver Vestjylland måske et lidt længere eventyr for Cracknell og hans familie. 


Nicolaj Henriksen savner fansene i Frøs Arena AHL udsætter sæsonstarten til 5. februar