Derfor stoppede Simon Nielsen

Det var en yderst ærlig Simon Nielsen, der i går offentliggjorde sin afsked med ishockeysporten som aktiv i Hernings mål. 

34-årige Nielsen er - som tv-seerne kunne opleve under det nylige VM - en dygtig analytiker, der kan sin ishockey, og med jobbet som videocoach og målmandstræner kan han bruge de evner i de kommende sæsoner i Herning Blue Fox.

Simon Nielsen havde derfor også analyseret sig frem til, at hans fysik ganske ikke rakte til mere ishockey, siger han i et interview med Herning Folkeblad. 

- Jeg har været med i sporten i mange år og kender mig selv og mit niveau. Og det gik den forkerte vej med mine præstationer. Jeg var et stykke fra toppen. Når jeg kæder det sammen med min fysik, så tror jeg ikke selv for alvor på, at jeg vil kunne hæve mine præstationer betragteligt. Jeg bliver trods alt også 35 år i løbet af næste sæson, siger han til avisen. 

- Det handler mere om, kroppen nu har svært ved at følge med, må jeg erkende. Som så mange andre i klubben var jeg også ramt af corona, og det har heller ikke været nogen fordel for kroppen. Jeg elsker stadig spillet og at være en del af holdet, men følelsen skal også være rigtig, siger Nielsen til avisen. 

Simon Nielsen nåede at blive noteret for 106 landskampe for Danmark, og var med ved 11 VM-turneringer. Han kan glæde sig over en flot karriere på højeste niveau, der bragte ham både til Aalborg og Rødovre, ligesom han også stod i den bedste og næstbedste finske liga og i DEL, Norge og såmænd også Central Hockey League, da den endnu eksisterede. Han er både dansk mester og pokalvinder med Herning Blue Fox. 


White Hawks-glæde: 270.000 markedsførings-kroner fra kommunen NY DOKUMENTAR på vej: Se traileren til filmen om Hernings ishockeymirakel