Første kamp fra start til Herning-reserven i denne sæson

Herning Blue Fox-træner Ben Cooper har indtil fredag aften holdt fuldstændig fast i Simon Nielsen, når det gælder spilletid i buret i det midtjyske. 

Men fredag aften skiftede han Frederik Søgaard ind i kampen mod Aalborg, mens det i går var Albert Adamsen, der efter lang tids venten endelig fik spilletid i denne sæson.

Han stod hele kampen hos barndomsklubben Rødovre og lykkedes med at hive en 4-3-sejr hjem i en kamp, hvor Mathias Bau scorede det afgørende mål i overtid.

Albert Adamsen tog 21 af 24 Rødovre-skud. 

- Jeg kunne godt mærke, at der var lidt nervøsitet med på banen fra kampens start. Men da jeg så lige havde rørt pucken nogle gange, kom jeg ind i kampen og glemte nerverne. Jeg fik også budt ind med nogle ok redninger, men omvendt føler jeg heller ikke, at det var en perfekt præstation af mig. Der er lige lidt rust i kroppen. Det er længe siden, jeg sidst har spillet en kamp på det her niveau, sagde han til Herning Folkeblad efter kampen. 

Fredag aften spiller Herning hjemme mod Esbjerg Energy. Måske en ny chance til Adamsen. Eller er rutinerede Simon Nielsen tilbage i buret hos midtjyderne?


HØJDEPUNKTER: Målene fra Aalborg-Rungsted RETRO: You don’t win silver, you lose gold