Russeren skal ud på bænken i det nordjyske

Alex Bumagin fortsætter i en ny rolle i Frederikshavn White Hawks. 36-årige Bumagin går fra isen til trænerboksen, hvor han i den kommende sæson skal assistere klubbens nye cheftræner Patric Wener.

Det skriver White Hawks i en pressemeddelelse, hvor klubbens direktør René Jørgensen udtaler følgende.

-Vi havde naturligvis alle håbet, at Bumagin kunne fortsætte sin karriere på isen, og selvom genoptræningen efter den alvorlige knæskade går flot fremad, så bliver det ikke til et comeback på isen for russeren. I stedet er vi utrolig glade for, at vi har indgået en aftale med ham om at træde ind i trænerrollen, hvilket er noget han selv har haft som målsætning når hans karriere var slut.

-Bumagin har en høj træneruddannelse, og har ambitioner i sin trænerkarriere, så begge var ikke sene til at se muligheden for, at han kunne begynde sin trænerkarriere i Frederikshavn White Hawks. Vi ser meget frem til parløbet mellem Patric og Bumagin, som vi ser som en meget spændende trænerduo, lyder det fra René Jørgensen.

Selv siger Alex Bumagin om sin nye rolle i klubben.

-Jeg er enormt glad for at klubben har givet mig denne mulighed, både for at blive i klubben, og nu også blive træner. Jeg har hele tiden haft en ambition om at blive træner når min aktive karriere var slut, men jeg havde håbet at spille et par sæsoner mere. Men sådan ville livet det ikke, så nu kommer jeg i gang med min trænerkarriere lidt før end jeg havde planlagt. Jeg har taget flere trænerkurser i Rusland, og føler mig godt klædt på til at hjælpe Patric Wener og klubben i min nye rolle, lyder det fra Bumagin.

Allerede i morgen aften klokken 19:00 kan du se Bumagin i aktion som assistenttræner, når truppen går på is for første gang i sæsonen. Her er alle velkommen til at overvære sæsonens første træningspas.

 


Sønderjyske begynder (formentlig) med seks imports Nyt målmandsteam i Herlev Eagles