SønderjyskE-angriberen blev "konverteret" til træner på det helt rette tidspunkt

I sidste uge blev Anders Førster præsenteret som Mario Simionis nye assisterende træner i SønderjyskE. 

Førster, der i syv sæsoner har været aktiv som spiller i SønderjyskE, har netop købt hus med familien i Haderslev, og havde egentlig forventet at spille ishockey i endnu en sæson.

Men så kom tilbuddet fra Mario Simioni, og det passede perfekt ind i billedet for Anders Førster.

- Sådan en chance får man ikke særlig tit. Det lå lige til højrebenet. Da de tilbød det, kunne jeg se fordelene med det samme. Så jeg sagde bare ja, og det gik først op for mig efterfølgende, da jeg kom hjem, at jeg ikke skulle spille ishockey mere. Jeg fortalte det til min kæreste, som sagde, "så skal du ikke spille mere", og så slog det mig. "Næh, det skal jeg jo ikke, siger SønderjyskE-forwarden til JydskeVestkysten. 

- Jo længere tid der går, jo bedre bliver det. Min krop har været rigtig hårdt ramt. I min ryg og min nakke har det været slemt. Jo mere jeg tænker over det, jo bedre er det for mig og min familie, tror jeg, siger Førster til avisen. 

Anders Førster har i sin karriere spillet for både moderklubben Gentofte, Rødovre, Esbjerg og altså til sidst SønderjyskE, hvor han har spillet siden 2015/16-sæsonen i denne omgang. 


GUSTAV GREEN er klar til en sæson mere i Rungsted Andreas Grundtvig fortsætter hos Esbjerg