Årets spiller i sidste sæsons Metal Liga håber stadig at komme til at spille DEL i denne sæson

Der er over en håndfuld danskere, der for øjeblikket tripper for at spille ishockey i den bedste tyske række, DEL. To af dem er Niklas Andersen og Anders Krogsgaard, der i sidste sæson henholdsvis spillede for Esbjerg og Aalborg. Krogsgaard blev kåret som Metal Ligaens bedste danske spiller efter en forrygende sæson, og han håber stadig på at spille ishockey i Tyskland.

- Stemningen er god, folk glæder sig, og vi håber og tror stadig på en start i december, siger han til Metalligaen.dk og understreger, at hans fokus stadig ligger på at spille i Tyskland. En eventuel aftale i Danmark har han ikke tænkt på endnu.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Det har været en rigtig lang sommer, og nu håber vi planen holder, så vi kan komme i gang med kampe. Spillerne herned har lejet isen, så længe vi er hjemsendt på lønkompensation hernede, så vi træner som hold tre gange i ugen.

- Men dagene er jo lange, når vi ikke har haft mulighed for at se frem mod kampe, og fremtiden har været usikker. Men vi mangler intet og trives i byen og med holdet, understreger Krogsgaard fra Bremerhaven.

Hvordan ser "Corona-situationen" ud i Tyskland for øjeblikket?

- De nye tiltag som er kommet i Danmark er dem, som vi har haft hele tiden i Tyskland. Dog bliver det delvis lukket ned igen i den her uge, men vi fortsætter vores forberedelser frem mod vores første kamp 11. november, siger Anders Krogsgaard.

Her spiller Bremerhaven opvarmningsturnering, den såkaldte Magenta Sport Cup, hvor modstanderen er Krefeld i den første spæde opstart frem mod DEL-sæsonen.

Du blev årets danske spiller i Metal Ligaen i sidste sæson. Hvad var årsagen til din succes i Aalborg?

- Det var fedt at blive kåret som årets dansker, og jeg kan ikke takke Aalborg nok for alt de gjorde for mig. Jeg fik en frihed til at spille mere offensivt og tage en større rolle, hvilket var meget positivt. Jeg er glad for jeg tog udfordringen op væk fra de sikre rammer i Esbjerg, siger Anders Krogsgaard, der lavede 47 point i 48 kampe i Aalborg i sidste og dermed spillede sig til en drømmeudfordring i Tyskland. 

 

 


TRE "TILBAGEVENDERE" på top 10 i Metal Ligaen Er Chase Stillman på vej til Esbjerg?