Den 19-årige back har underskrevet en to-årig aftale med Frederikshavn White Hawks

Frederikshavn White Hawks har skrevet kontrakt med den unge back Anton Stenbakken for den kommende sæson. 

Stenbakken præsenteres således af nordjyderne. 

Vi er i fuld sving med at signe spillere til den kommende sæson, og i dag kan vi offentliggøre den 19-årige back Anton Stenbakken, på en kontrakt for de kommende to sæsoner.

Anton Stenbakken har de seneste fire år spillet ungdomsishockey i Frölunda i Sverige, hvor han har optrådt på deres J16, J 18 og J 20 mandskab.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende.

- Vi synes, det er rigtig fedt at få Anton hjem til Frederikshavn igen, efter hans fire år i Sverige, hvor han er blevet godt skolet. Nu kan han således tage det næste skridt, helt i tråd med vores strategi, med at spille unge spillere ind på vores hold. Anton er en tovejs back, han har en god spilforståelse, og samtidig har han et godt skud. Vi glæder os rigtig meget til at se ham i White Hawks, og det er med stor glæde, vi har skrevet en toårig aftale med ham, lyder det fra Kasper Kristensen.

Selv siger Anton Stenbakken om kontrakten med Frederikshavn White Hawks.

- Efter fire lærerige år med junior ishockey i Sverige, mener jeg at seniorerfaring på nuværende tidspunkt, er det helt rigtige valg for min videre udvikling. Jeg er derfor glad for, at Frederikshavn White Hawks har tilbudt mig en ansvarsfuld rolle med meget spilletid.

- Timingen føles helt rigtig, og jeg tror, at netop erfaring fra Metal Ligaen, vil give mig mulighed for at tage yderligere skridt i min udvikling, og bane vej for en fremtidig seniorkarriere i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til klubben fra mine tidlige ungdomsår, og jeg glæder mig derfor meget til at trække White Hawks trøjen over hovedet, og give alt for klubben og fansene. Jeg ser meget frem til at være en del af klubbens ambitioner om at få Frederikshavn tilbage i toppen af dansk ishockey.

Anton Stenbakken bliver udstyret med trøje nummer 10.

 

 


Rødovre henter unge gutter hjem over Atlanten Odense Bulldogs forlænger med Frederik Søgaard