Midtjyske aktører hilser Blue Fox-initiativet velkomment

Efter at Herning Blue Fox sammen med Herning Kommune i 2018 renoverede Kvik Hockey Arena for godt 55 millioner og derigennem har haft fokus på energioptimeringer, så har begge parter set muligheden for endnu flere tiltag der peger i den rigtige retning for grøn omstilling. Blo

Derfor hilser flere midtjyske aktører Blue Fox-initiativet velkomment.

- Initiativet fra Blue Fox passer fuldstændig med vores politiske målsætning om at skabe mere grøn vækst lokalt. Derfor bifalder vi i høj grad, at Blue Fox ønsker at bidrage ind i den grønne omstilling ved at bruge bæredygtighed positivt til at forandre og udvikle deres virksomhed.

- På den måde kan de være med til at inspirere andre virksomheder til at arbejde med samme omstilling, siger Venstres kommende borgmesterkandidat Dorte West.

For til at samle alle tanker og idéer har man hos Blue Fox nydt stor glæde af den knowhow, som Bæredygtig Herning med direktør Thea Lyng Thomsen i front har bibragt.

- Ishockey har en vigtig plads i Herning. Der er mod og vilje hos både folkene bag, på isen, sponsorer og fans. At begynde at arbejde med bæredygtighed i sporten er fremsynet og vil sikre Blue Fox som en konkurrencedygtig sportsvirksomhed. Det har været en fornøjelse at arbejde med Blue Fox og se dem i action på bæredygtighedssiden – vi glæder os meget til at samarbejdet folder sig endnu mere ud og følge Blue Fox i deres arbejde, siger Thea Lyng Thomsen.


KIRILL KABANOV BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER for marts VIDEO: Højdepunkter fra fredagens semifinaler