Til Rødovres spillerpræsentation på Old Irish Damhuskroen blev Gustaf Berling og Johan Lundgren præsenteret for den kommende sæson og udtalte ”Vi skal gøre alt for at give vores fantastiske fans mere hockey-nydelse, end de har haft de seneste år!”

Det skriver Rødovres hjemmeside, hvor de to spillere præsenteres således: 

Johan Lundgren udtaler sig om fortsættelsen i RMB:

- Jeg er meget glade have skrevet en ny kontrakt med RMB. Klubben og jeg har haft en løbende dialog hen over sommeren og jeg er glad for at det lykkes at blive i Rødovre. Magnus har tydeliggjort de planer og ambitioner klubben har, hvilket jeg synes er meget interessant.

- Allerede da jeg rejste til Frederikshavn i slutningen af sidse sæson, kunne jeg mærke kraftige og positive vinde omkring RMB. Min opfattelse er kun blevet styrket af samtalerne med klubben undervejs.

-Jeg tror alle kan blive enig om, at det har været nogle hårde år resultatmæssigt for klubben, men jeg synes udfordringen med at genskabe vindermentalitet og den rette ”RMB-ånd” lurer forude.

- Holdet ser yderst interessant ud synes jeg, med en god blanding af unge sultne spillere og ældre spillere med værdifuld rutine for holdet. Jeg er overbevist om, at vi med denne trup og naturligvis hårdt disciplineret arbejde og rette indstilling, vil præstere markant bedre resultater end sidste sæson. Vi skal gøre alt for at give vores fantastiske fans mere hockey-nydelse, end de har haft de seneste år!

Magnus Sundquist supplerer om Johan Lundgren:

- Jeg er glade for at Johan har valgt at spille endnu en sæson i RMB. Han er en meget god og professionel spiller, der sidste sæson var meget vigtig for holde, både på og udenfor isen.

- Johan står for mange ting vi ønsker af vores spillere i RMB, og han er også meget vellidt og respekteret af sine holdkammerater. Jeg ved, at Johan sammen med de øvrige spillere på holdet kommer til at tage betydelige trin fremad i forhold til sidste sæson.

Omkring Gustaf Berling udtaler Magnus desuden:

- Da jeg ankom til Rødovre sidste sæson var det midt i en hård periode med mange skader, covid-19 mm. men med tiden og i slutningen af sæsonen viste Gustaf noget af det talent han besidder som hockeyspiller. Derfor er jeg sikker på Gustaf efter en god sommertræning går en rigtig og målrig sæson i møde.


Lukas Lundvald tilbage i dansk ishockey - spiller for Herning Herlev Eagles henter ung svensk forward