Rungsted fik vendt bøtten med en disciplineret indsats mod Odense

Det var to mandskaber med hvert sit formbarometer, der krydsede klinger fredag aften i Hørsholm.

Odense med otte sejre i de sidste 10, og Rungsted med blot en enkelt sejr i deres tilsvarende sidste 10 kampe. Det var også gæsterne, der kom bedst ud.

Bulldogs trykkede godt på Isak Wallin, og Rungsted havde lidt besvær med at spille ud af egen zone, og ikke mindst tage fat i spillet i offensiv zone. Det vendte sig nærmest på hovedet omkring midtvejs i perioden.

Hjemmeholdet kom bedre med og Malte Setkov satte pucken over skulderen på Stefanos Lekkas, efter godt Rungstedspil. Kort efter var Setkov kreatøren

Han spillede Rasmus Andersson fri, men Odense slap med skrækken. Det gjorde de ikke med små to minutter tilbage. Gorm Topholt sad udvist, da selvsamme Andersson fyrede et par skud af. Det sidste gik utageligt ind bag Lekkas og altså 2-0 til Rungsted efter 20 minutter.

Det var et meget bedre hjemmehold, der kom ind på isen til 2. periode. Der blev lagt pres på gæsterne, og det var også som om, at der kom ekstra tyngde i tacklingerne, og temperamenterne blussede også mere op, dog uden at kamme over.

Rungsted havde gode muligheder for at udbygge føringen i powerplay, men også i fem mod fem. Markus Jensen havde Odenses ubetinget bedste mulighed, da han efter endt udvisning fik frit løb mod Wallin, men svenskeren fik raget kastanjerne ud af ilden, og således endte det målløst efter 2. periode.

Det lå i luften, at Odense ville komme ekstra hårdt ud til den sidste periode, og det gjorde de sådan set også. Det blev dog martret af flere udvisninger i uheldige situationer, hvilket gjorde at gæsterne aldrig for alvor fik bund i presset.

Isak Wallin med sin vel nok bedste kamp i sæsonen, og et Rungsted mandskab der kan tanke lidt selvtillid på kontoen, hvorimod gæsterne formentligt skal have en lille snak om udvisninger, inden det gør løs igen i Metal Ligaen.

Skarp SønderjyskE-powerplay sænkede Aalborg Jubilar Frederiksen stjal billedet, da White Hawks tog sjette sejr i træk