En stor evaluering af den forgangne sæson er på vej i Herning, varsler formand i interview med Herning Folkeblad

Det var en hård omgang for herningensisk ishockey og Herning Blue Fox at komme igennem kvartfinalen mod SønderjyskE. Det var 0-4 i kampe og dermed farvel og tak i rekordfart efter en serie, der efterlod Herning i indersporet af ishockeyens motorvej.

Blue Fox endte som nummer fem i grundserien og røg altså ud med "bægerklang" i slutspillet og nåede heller ikke det erklærede mål om at komme med Metal Final4. Ambitionen var pokaler i begge turneringer, og der var Herning altså stort set så langt fra som overhovedet muligt. 

Det kalder på en større evaluering, og det er også, hvad midtjyderne skal i gang med. Hver en sten skal vendes, før der meldes ud om noget nyt, siger formand for Blue Fox, Claus Sørensen, til Herning Folkeblad.

Han har haft svært ved at se Hernings berømte vilje i det netop overståede slutspil, og nu skal alle sten vendes. Også trænerposten, hvor Ben Cooper trods den sure sæson stadig er inde i billedet. 

- Trænerposten er én af dem, vi skal kigge på. Vi regner indtil videre med at fortsætte med Ben, men vi skal naturligvis have afstemt forventninger og krav til hinanden, herunder i forhold til de forandringer der er påkrævet. Men der er ikke truffet en beslutning om hverken det ene eller det andet endnu. Vi evaluerer grundigt, siger Claus Sørensen til Herning Folkeblad.

Han konstaterer ligeledes i interviewet, at Herning formentlig kommer til at bruge lønkronerne anderledes end i denne sæson, og at midtjyderne formentlig ikke rammer lønloftet så tidligt på sæsonen, som det var tilfældet i denne sæson, hvor Herning til sidst var låst fast i forhold til at forstærke sig. 

 


BILLEDER: SKARPE SKUD FRA ESBJERG-Frederikshavn WH MITCHELL BLEV TISSOT månedens spiller i februar