Odense-angriberen præsterede som i "sin ungdom" i februar 2021

Vi skal - og indrømmet det er lidt på bagkant - have offentliggjort, hvilken spiller, der har taget titlen som TISSOT Månedens spiller for februar. Og valget faldt på en spiller, der fandt sin anden ungdom, lige inden karrieren sluttede.

Havde Dale Mitchell ikke allerede meddelt med syvtommersøm, at karrieren var slut, ville han formentlig allerede være belønnet med en ny kontrakt, efter den "finale" han leverede i februar måned for Odense Bulldogs. 

Her var Dale Mitchell forrygende farlig i samarbejdet med Oliver Anker Christensen og Georgs Golovkovs i Odenses førstekæde, og Dale Mitchell scorede såmænd syv mål og lavede 12 point i februar måned, hvor Odense vandt ude over SønderjyskE og trak både Rungsted og Esbjerg ud i forlænget spilletid. 

Kronen på værket for Odense og Mitchell var 4-1-sejren i Rungsted, mens canadierens individuelt bedste kamp var 5-6 mod Esbjerg efter forlængelse efter et hattrick og en assist af Mitchell.

Hans 12 point blev sikret i blot fem kampe i februar. Stærk, stærk februar af Mitchell, der for længst er hjemme i Canada, og vil få sit TISSOT ur overrakt, når han vender hjem til Odense for et par dage for at blive hyldet for en flot karriere. 


Blue Fox: Alt evalueres, Cooper er aktuel for næste sæson Jaspers: Hjertet banker en anelse hurtigere i slutspillet