Mikko Kuukka kommer til Herning med mere end 700 kampe i den finske Liiga på sit cv

Herning har hentet defensiv forstærkning, og det ligner en mand af solid kaliber. 

Finske Mikko Kuukka har nemlig spillet mere end 700-Liiga kampe, som er den stærkeste finske liga. Herudover har Mikko Kuuka også 26 kampe på Champions Hockey League CV’et. Han er 35 år og har senest spillet for Kiekko-Espoo i den næstbedste finske række, Mestis. 

- Det er det i høj grad erfaringen og lederskabet, som Mikko med garanti kan bringe med sig. Han er en udpræget defensiv back, som skal sikre ro og stabilitet i en i forvejen godt kørende Blue Fox defensiv. Men da man allerede ret tidligt i sæsonen blev decimeret med en mand i forsvaret, så har man siden da ledt efter den rigtige type til at fuldende det bagerste setup, skriver Herning på sin hjemmeside.

- Mikko Kuukka er typen der altid arbejder stenhårdt til træninger og kampe, og udover en høj arbejdsmoral, så bringer han også noget størrelse og fysik med ind i spillet med sine 193 cm og 92 kg.

Den nye Blue Fox spiller er allerede på vej, og hvis alt går vel kan han få debut, når Herning Blue Fox spiller VeteranMatchen mod de forsvarende danske mestre fra Rungsted Seier Capital mandag aften på Kvik Hockey Arena i Herning.


HENRIK HETTA ER KLAR til hjemmedebut for Rungsted OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls