Svenskeren trækker i tøjet i Bitcoin Arena i aften

Der har været store forventninger til Henrik Hetta i Rungsted, men den svenske angriber nåede blot at spille noget, der lignede en god periode i Metal Ligaen, inden han måtte udgå fra den første kamp i Herlev.

I aften spiller Hetta ishockey igen, skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside, hvor man meddeler, at svenskeren er med i truppen mod Rødovre.

- En positiv note er at Henrik Hetta vil være at finde i Rungsted Seier Capitals line-up fredag aften. Den sympatiske tidligere Malmö-kaptajn måtte udgå for præcis én måned siden, da Rungsted Seier Capital spillede årets første Metal Liga kamp i Herlev.

- Hetta fik en rift i lungen som lækkede luft ud i brystkassen. Konsekvensen var fire dages indlæggelse på Hillerød Sygehus, mens resten af holdet rejste til Ukraine og Østrig. Skaden har holdt Henrik Hetta ude af startopstillingen lige siden, men nu er han tilbage og skal for første gang spille en betydende kamp i Bitcoin Arena, lyder det fra Rungsted, der dermed begynder at kunne se sig ud af skadesproblemerne.

Nordsjællænderne har senest givet comeback til Mattias Persson, der var med i 4-3-sejren over Aalborg for nylig. 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning-Herlev Blue Fox henter finsk defensiv forstærkning