Dalecky, Lassen og Brace scorede for Blue Fox, inden Victor Cubars fik reduceret for U20-landsholdet

Herning Blue Fox- U20-Landsholdet 3-1 (0-0,3-0,0-1) Herning sparede en håndfuld profiler til kampen mod U-20 landsholdet herunder Simon, Daniel og Rasmus Nielsen. Også Morten Poulsen og Reid McNeill sad udenfor denne eftermiddag, og derfor blev det til uofficiel debut til Jeppe Pyndt og Philip Vesterby.

I en første periode hvor specielt U-20 landsholdet viste god fart i jernene skulle Blue Fox bruge lidt tid på at spille sig varme. Langsomt, men sikkert, overtog rævene momentum i kampen og fik testet Christian Elmose i landsholdets mål.

Han tog sig fint af alle skud fra midtjyderne, og havde også store redninger imellem blandt andet på forsøg fra Kristoffer Astorp og Mark MacMillan.

Albert Adamsen blev derimod aldrig rigtig testet og perioden endte med skudstatistikken 8-2 i herningensisk favør.

Der skulle dog komme mål på Kvik Hockey Arena denne eftermiddag. Jan Dalecky åbnede målscoringen efter et flot gennemspillet angreb, og en kølig afslutning fra tjekken.

Kampens første powerplay blev ligeledes vekslet til scoring. Fine pasninger igennem zonen og til sidst Lasse Lassen med et skud helt oppe i krogen.

Cam Brace øgede til 3-0 kort efter med en ny kølig afslutning. Olaf Eller tog sin time-out og kaldte øjensynligt på mere fysik fra sine spillere.

Frederik Søgaard kom ind på kassen for landsholdet midtvejs i kampen, og han lukkede flot af i målet den resterende del af perioden.

U-20 landsholdet fik reduceret da man i fem mod tre kom først over en retur. Victor Cubars havde sidste stav på pucken.

Mere blev det ikke til denne eftermiddag, og begge hold slap fra kampen uden skader. Frederik Søgaard holdt altså nullet efter sin indskiftning, men havde også gode forhold i tredje periode hvor Herning gik en smule ned i kadence.

Panthers slog SønderjyskE - begge hold finaleklar SØNDERJYSKE I EUROPÆISK FINALE inden kampen mod Nottingham i aften