Landsholdsspilleren blev skadet i kampen mod Aalborg

Hovedskader er hverken forudsigelige eller behagelige i forhold til heling, og for Mathias Bau er hovedskaden, han pådrog sig mod Aalborg for nylig endnu mere ubehagelig. 

Den kan nemlig koste ham pladsen ved det kommende OL i Beijing, for han skal være frisk til mandag, når flyet drøner til den anden ende af verden. Lige nu er man forsigtige optimister i Herning Blue Fox, siger sportschef Martin Struzinski til Sportherning.dk.

- Vi håber det bedste for Mathias, men vi har ikke fuldt overblik over hans situation. Han har holdt sig helt i ro siden lørdag, og så skal han i løbet af ugen stille og roligt i gang igen, og så må vi se, hvordan kroppen reagerer, når pulsen kommer i vejret. Det er svært at vide med de her hovedskader, hvordan de udvikler sig. Men det er vigtigt, at man ikke kommer for hurtigt i gang, konstaterer sportschef Martin Struzinski. 

Mathias Bau Hansen har tidligere været uheldig ved store internationale turneringer. Ved VM på hjemmebane i 2018 smadrede han for eksempel sin milt, og det kostede hele turneringen for den lange og målfarlige angriber.

 


Bjarne Madsens agentbureau købt af People In Sport VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Frederikshavn