"Institutionen" i dansk og international ishockey er nu på nye hænder

Siden 1997 har Bjarne Madsen været den toneangivende agent i dansk ishockey med mange flotte navne i folden. Samtidig har han via sine internationale samarbejder haft mange store navne udefra tilknyttet og for et par år siden kom den tidligere landsholdskaptajn og legende Morten Green ind som "næste generation". 

Nu er Sports Management Group-æraen fortid - og så alligevel ikke. Agentfirmaet fortsætter nemlig under det store People In Sport, der tæller masser af profiler i flere forskellige sportsgrene, primært fodbold og håndbold.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse. 

- Jeg er virkelig stolt over det, jeg siden 1997 har fået udviklet i SMG. Vi har opnået den førende position i Danmark, og er også en meget markant aktør på det europæiske marked. SMG har stærke relationer i de vigtigste ishockeyligaer i verden. Der er ikke noget bedre tidspunkt end nu til at tage det næste skridt og vækste yderligere. Personligt ser jeg frem til, at vi sammen i People in Sport kan supplere hinanden og sammen vokse yderligere, ikke mindst internationalt, til gavn for både vores klienter og klubberne, siger Bjarne Madsen.

Morten Green, tidligere ishockeylandsholdsanfører og i dag agent hos SMG, følger også med i skiftet til People in Sport. Han glæder sig til samarbejdet med de 25 ansatte agenter og rådgivere i People in Sport.

- Bjarne og jeg laver et utroligt seriøst stykke arbejde. Vi er fokuseret på at følge alle spillere tæt fra ungdom til senior – og fra sport til noget andet. Det DNA passer godt sammen med People in Sports egen måde at drive agentvirksomhed på, hvor man også hjælper sine klienter udover kun den sportslige karriere. Personligt glæder jeg mig til sparringen med agenter indenfor håndbold og fodbold, så vi kan lære af hinanden til gavn for vores klienter, siger Morten Green.



Fjerde sejr i træk: De danske mestre på vej i storform Blue Fox-sportschef håber på, at Mathias Bau bliver OL-klar - svært at sige endnu