Grundspilstopscoreren skal til Fehervar AV19 i den kommende sæson

Esbjerg Energys Brady Shaw leverede et fabelagtigt grundspil, hvor han med 72 point blev suveræn topscorer i Metal Ligaen. 

Den dygtige canadier forsvandt dog mere end en anelse i slutspillet, men havde på det tidspunkt for længst gjort sig attraktiv for større ligaer og klubber. 

Derfor kommer det ikke uventet, at Shaw skifter til IceHL-ligaen, der har centrum i Østrig, hvor han skal spille for AV19 Fehervar, der har hjemmebane i den ungarske by Szekesfehervar og i øvrigt har den tidligere Frederikshavn-forward Andrew Sarauer (nu 36 år) som central aktør. 

- Jeg betragter mig selv som en rigtig powerforward, der godt kan lide den fysiske del af spillet. Jeg holder af at arbejde hårdt på isen, men læser samtidig spillet godt. Sidste sæson var meget vellykket, og jeg tror også, jeg med min erfaring kan bidrage til succes i den kommende sæson (hos AV19), siger Brady Shaw.

Den ungarske klub blev i sidste sæson nummer fem i grundspillet, inden det blev til et nederlag mod Vienna Capitals i kvartfinalen i fire kampe. 

 


Garth Murray forlænger som cheftræner hos Aalborg Pirates Herlev Eagles "går svensk" i testkampene