Den canadiske angriber med tilnavnet "The Beast" spiller på Fyn i den kommende sæson

Odense-træner Marc Lefebvre fortsætter med at håndplukke spillere, han har arbejdet med tidligere i sin trænerkarriere. Således er det nyeste tilsæt hos Bulldogs, Brendan McNally, der skal sørge for offensiv manpower i det fynske angreb. McNally har tidligere i karrieren spillet for Cincinatti Cyclones i ECHL, hvor Marc Lefebvre har virket og antallet af udvisningsminutter i de to sæsoner (140 og 217) fortæller vel alt om, hvorfor han har tilnavnet "The Beast".

Siden McNally er landet i Europa er hans minutter i straffeboksen dog gået ned i antal, og det skal blive spændende at se, hvordan han tilpasser sin fysik i Metal Ligaen. Han har allerede vist sin fysiske styrke på træningerne i Odense og kommer fra en sæson, hvor han spillede i to af de større italienske klubber i Alps Hockey League, Val Pusteria og Asiago. 

- Brandon er en "gritty" og fysisk tovejs-forward, der bringer offensiv styrke og toughness ind i vores lineup. Han giver os mere dybde i forwardlinjen og han kan sættes ind alle steder i vores opstilling. Samtidig bringer han værdifuld erfaring ind i vores omklædningsrum, siger Marc Lefebvre. 

Selv glæder Brandon McNally sig til at spille i Odense.

- Jeg ser frem til at spille foran vores fans, og vi har en solid gruppe af spillere, som virkelig har budt mig velkommen på en fin måde. Jeg forventer, at vi kommer langt i slutspillet, og jeg vil arbejde så hårdt som overhovedet muligt for at hjælpe holdet, så godt jeg kan, siger han. 


LIVESTREAM: Herlev tager imod Rungsted NY IMPORT rammer Odense Bulldogs senere i dag