Fynboernes spillere arbejdede stenhårdt til den første officielle træning

Der var vel små 50 tilskuere i VinMedKant Arena i aftes, da Odense Bulldogs holdt første officielle træning for sæsonen. De kunne et Odense Bulldogs-mandskab, der knapt var fuldtalligt, men som dog havde en god del nye ansigter med. 

I blåt og gult (hjelm og handsker) skøjtede den nye dansk-amerikaner Eric Vanderhoff rundt og så ganske fornuftig ud, og unge Christian Thunbo er også kommet ind fra Herlev. En af ligaens bedste målmænd gennem mange sæsoner, Tadeas Galansky, var fløjet ind og mødt op og jokede flere gange med vennen Jeppe Holmberg, der gør comeback efter at have sprunget en sæson over på grund af personlige problemer. 

Heldigvis er Holmberg tilbage igen. 

Også den nye reservemålmand Aphiwat Sengthaisong var klar til træning, og man kunne på lægterne spotte U17-landstræner Frederik Åkesson, der overvågede sin søn Benjamin, der arbejder for en kontrakt i det fynske. 

Odenses sportslig ansvarlige i kulissen, Henrik Benjaminsen havde også taget en eftermiddag fri, og kunne berette, at der snarest muligt skulle blive offentliggjort et par imports mere hos Bulldogs. Det handler om de sædvanlige ting: Arbejds- og opholdstilladelse og godkendelse fra licensudvalget. 

Mon ikke vi hører yderligere fra Odense inden så længe. Dale Mitchell lander i øvrigt i denne uge, og man må sige, at der virkelig blev gået til stålet på isen hos Bulldogs, hvor spillerne ikke skånede hinanden i de afsluttende øvelser, der indeholdt masser af nærkampe.

Til gengæld var det træner Lefebvre, der ikke skånede spillerne under de efterfølgende skøjtepas, der efterlod et par af spillerne gispende efter vejret, da træningen var slut. 

Sådan skal det jo være i august, og der længe til 18. september. 


VIDEO: Rasmus Søndergaard efter den første træning VIDEO: Mathias Seldrup om skiftet fra Esbjerg til Frederikshavn