Tidligere SønderjyskE-import skifter til det vestjyske, hvor han bliver udlænding nummer otte

Esbjerg Energy føjer den 29-årige amerikaner Cameron Brown til truppen.

Det skriver vestjyderne i en pressemeddelelse.

- Vi er meget spændte på og glade over, at kunne indlemme Cameron til Energy-truppen. Han er en spiller, som tidligere har vist sine evner frem i Metal Ligaen, da han i to omgange spillede i Vojens, hvor han repræsenterede SønderjyskE, forklarer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Vi er bevidst om de udfordringer, som vi har haft offensivt, og vi er overbeviste om, at ”Cam” kan bidrage til at løse dem. Han er en dygtig offensiv center, som byder ind i både det offensive og defensive spil. Så vi glæder os.

Cameron Brown hører med sine 170 cm ikke til ligaens højeste spillere, men bringer erfaringer med fra Nordamerika, hvor han spillede 44 kampe i AHL og 162 kampe i ECHL. Samtidigt har han spillet i Sverige og senest i Frankrig.

- Cameron Brown er i Danmark kendt for sin professionalisme og arbejdsiver. Populært sagt er ”Cam” ofte første mand på isen og den sidste som forlader den. Det sammenholdt med hans spillemæssige kvaliteter, gør han til et godt valg for os.

- Han er dygtig på skøjterne og er en kvalitetsplaymaker, som tilfører kvalitet i begge ender af isen. Han læser spillet godt, kan placere sig rigtigt og er samtidigt udstyret med et godt skud, så han tegner til at blive en vigtig brik i vores spil, slutter Jason Jaspers.

Cameron Brown er født i byen Natick i den amerikanske delstat Massachusetts ikke langt fra Boston. Byen har omkring 37.000 indbyggere. Senest har Brown repræsenteret Angers i den franske Ligue Magnus.

Her lavede han otte point i 17 kampe, og har tidligere været en skarp profil hos SønderjyskE, hvor han over 87 kampe i to sæsoner lå med et pointsnit på fine 0,95. Det ligner en klar forstærkning til Esbjerg Energy, der for en god måneds tid siden sagde farvel til lettiske Edgars Kulda. 


Optakt: Frhavn White Hawks-Esbjerg Energy OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox