Cam Spiro forlader Metal Ligaen og skifter til tysk ishockey.

Frederikshavns Cam Spiro rejser videre ud i Europa, og det bliver sydpå. 

Spiro drøner en tur til Freiburg, hvor han skal spille under Pete Russell, der netop har holdt Storbritannien oppe i den bedste VM-gruppe med kæmpe begejstring og spilleglæde som første punkt på dagsordenen.

Russell og Freiburg har haft kig på Spiro i den forgangne sæson, skriver klubbens hjemmeside, der skriver, at Russell kalder Cam Spiro for en “ønskespiller”.

– En absolut “torjäger”. Vi er overbevist om, at han vil hjælpe os videre, siger sportschef i Freiburg, Daniel Heinrizi, til klubbens hjemmeside. 

Selv siger Spiro: 

– Jeg har kun hørt godt om Freiburg. Jeg glæder mig meget til at komme til byen, klubben og de gode fans. Jeg glæder mig også til samarbejdet med Pete Russell og vil gøre mit bedste for holdet, lyder det.

Freiburg er en traditionsklub i tysk ishockey, der tidligere har været i den bedste række i nabolandet. Lige nu har klubben fundet sit leje i DEL2, hvor Freiburg dog var på kanten af nedrykning og vandt i kamp syv i den afgørende duel om at undgå at ramle ned i Oberligaen mod Deggendorf. 

 


Simon Grønvaldt skifter fra Frederikshavn til Esbjerg Premieredato: Metal Ligaen 2019/20 begynder 6. september