SønderjyskE forstærker sig med gammel kending SønderjyskE har skrevet kontrakt med amerikaneren Cam Spiro, der efter tre år i Tyskland vender tilbage til dansk ishockey, hvor han tidligere har imponeret.

Forstærkningen er kommet i stand via stor opbakning fra sponsorerne, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Hele 74 mål har Cam Spiro scoret i Metal Ligaen i 154 kampe fordelt på en sæson i Gentofte Stars og to sæsoner hos Frederikshavn White Hawks.

Nu bliver det forhåbentligt til mange flere, da den 30-årige wing har skrevet kontrakt med SønderjyskE for resten af sæsonen. Cheftræner Mario Simioni betegner Cam Spiro som en underholdende spiller.

- Jeg havde glæden af at være træner for Cam i Frederikshavn, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham igen. Han er en smart spiller, der kan lidt af det hele. En dygtig målscorer, der arbejder godt og gør sine holdkammerater bedre, og så er han efterhånden også blevet ganske rutineret, siger Mario Simioni.

I Tyskland har han spillet i DEL2 for EHC Freiburg og senest Tölzer Löwen, hvor han i alt lavede 62 mål og 148 point i 129 kampe. Et flot snit på over ét point per kamp.

- Kontrakten med Cam er kommet i stand med hjælp fra mange af vores loyale sponsorer. Det er dejligt, at vi i en svær tid møder sådan en opbakning på tværs af Syd- og Sønderjylland. Det bliver man både rørt og stolt af, udtaler direktør Klaus Rasmussen.

Hovedpersonen selv tripper for at komme til at spille sæsonens første kamp. Det bliver i trøje nummer 92, men først skal papirarbejdet hos myndighederne lige gøres færdigt.

- Jeg har altid haft et ønske om at komme tilbage til Danmark. Jeg husker kampene hos SønderjyskE som et sted, hvor der altid var en god atmosfære og sjovt, men også svært at spille som modstander. Oveni er det en meget professional klub, som har et rigtigt godt renomme og er kendt for at behandle spillerne godt.

- Holdet ser stærkt ud. Jeg har talt med både Mario Simioni og William Boysen, og de har fortalt mig, at de er en god gruppe omgivet af mange gode mennesker. Jeg ser virkelig frem til at blive en del af holdet og hjælpe klubben til succes, siger Cam Spiro.


VIDEO: MIKKEL PERSSON efter Rungsted-Rødovre HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-SønderjyskE