Masser af universitetssucces til det midtjyske

Endnu en canadier kommer nu på blårævenes holdkort, da klubben netop har fået en aftale endeligt på plads med en ung sulten angriber med masser af vindermentalitet.

Således er det lykkedes Blue Fox’ cheftræner Ben Cooper og Sportschef Martin Struzinski at få underskriften fra 26- årige Cameron Brace, der siden den sportslige ledelse vendte kikkerten mod importspillere har haft ham allerøverst på listen.

Cameron har netop afsluttet sin uddannelse, hvilket betyder at han afslutter sin 5-årige karriere hos University of New Brunswick, som han har været stærkt medvirkende til at føre til mesterskabet de sidste 3 sæsoner. Inden da spillede han 265 kampe i OHL ligaen med 206 point til følge fordelt på 106 mål og 100 assister.

Den sportslige ledelse hos Herning Blue Fox er yderst tilfredse med signingen, som de siger følgende om.

- Cameron har siden cheftræner Ben Coopers ansættelse været én af de spillere vi har arbejdet hårdt for at indlemme i vores trup. Han er en ung, sulten og ikke mindst hårdtarbejdende spiller som altid sætter holdet først.

- Han har vundet meget hidtil i sin karriere, hvilket gør at han forhåbentligt kan bidrage med noget lederskab og vindermentalitet på holdet. Han har været en eftertragtet spiller siden han afsluttede sin uddannelse, så vi er selvsagt meget tilfredse med at det er lykkedes os, at overtale ham til at fortsætte sin udvikling i Herning Blue Fox, lyder det fra klubbens sportschef Martin Struzinski.

Netop vindermentaliteten og at han har vundet meget de seneste sæsoner skinner tydeligt igennem for Cameron Brace selv.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme til Herning og til at komme i gang med sæsonen som Blue Fox spiller. Jeg er superglad for at blive en del af et hold med samme visioner og mål som jeg selv for den kommende sæson, så jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang”, lyder det fra den spændte canadier.


Sulten canadisk wing til SønderjyskE Unge aalborgensere forlænger