Aalborg-kaptajnen blev hædret ved Media Day hos Dansk Metal

Canadian Ambassador’s Cup har en lang og rig tradition i dansk ishockey. Trofæet blev første gang overrakt i 1994 af daværende ambassadør Hebert.

Den har siden da været overrakt hvert år til Årets Spiller i den bedste danske ishockeyliga, og for 2022/23-sæsonen var der ingen tvivl hos juryen af journalister og kommentatorer: Julian Jakobsen var den rette mand til at hæve Canadian Ambassador’s Cup – og det endda for anden gang i karrieren.

Begrundelsen kunne Aalborgs kaptajn læse på sit diplom, hvor der stod følgende: Aalborgs talisman og kaptajn. Fremragende grundspil, som han toppede med et slutspil i absolut topklasse.

Ikke blot endte han som topscorer i playoff, han drev også sit mandskab frem i hver eneste kamp. Han fik Canadian Ambassador's Cup i 2017/18-sæsonen, og får nu det fornemme trofæ for anden gang. Julian er med sin maksimale arbejdsindsats og kloge ageren på isen et forbillede for sine unge kolleger

Julian Jakobsen lavede 16 mål og 30 assister i grundspillet, og blev endda endnu bedre i slutspillet, hvor han lavede 19 point i 18 kampe. Det sikrede ham titlen som playoff-topscorer og Julian Jakobsen var med sin store forståelse for spillet og maksimale arbejdsindsats, drivkraften på Pirates-holdet.

I den kommende sæson går Julian Jakobsen og Aalborg-holdet ind med ambitionen om at vinde det tredje mesterskab på stribe. Det er kun KSF og SønderjyskE, der har opnået en ”trippel” og endnu har ingen klub vundet fire sæsoner i træk.


BILLEDER: FLERE SKARPE SKUD fra Metal Ligaens Media Day BILLEDER: METAL LIGAENS MEDIA DAY er i fuld gang