Der skal bygges på den fysiske del af Blue Fox-defensiven for den kommende sæson, og med seneste nordamerikanske tilsnit har man sikret sig en bundsolid tilgang til forsvaret.

Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor Pomerleau præsenteres således: 

Tristan Pomerleau er navnet på den 26-årige nye canadiske blåræv som kommer til at krydre oplevelsen for de gæstende til den kommende sæson, hvor man først og fremmest kommer til at opleve en elegant skøjtestærk back, som med sin evne til at læse spillet sætter et stort og eftertrykkeligt defensivt aftryk i Blue Fox defensiven.

Tristan er en spiller, som godt kan flyve under radaren for de fleste, da han er en mere udpræget defensiv back, og derfor ikke kommer til at toppe pointlisten. Til gengæld var han blandt de bedste backs i ECHL ligaen målt på sin plus/minus statistik, og det er altså på trods af, at han kun spillede knap halvdelen af kampene i grundspillet, grundet sin tilknytning til AHL-klubben, Manitoba Moose, hvor han var på en såkaldt tovejs kontrakt.

Tilknytningen til canadiske Tristan Pomerleau er heller ikke helt tilfældig, for han er den nu tredje Herning-spiller, som tidligere har spillet for University of New Brunswick.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med UNB, hvor vi bl.a. også hentede Cameron Brace og senere Christopher Clapperton til klubben. Vi er blevet en interessant destination for spillere, som ønsker at gøre karriere i Europa, og dermed benytter Herning og Metal Ligaen som et springbræt til dette, fortæller Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard

Han slutter forventningsfuldt.

- Vi har fået nogle gode referencer på Tristan, og ifølge disse referencer, så kan fansene godt forvente, at Tristan kommer til at bidrage til underholdningen med nogle gode tacklinger. 


CANADISK angriber forstærker Rungsteds offensiv Odense Bulldogs holder på Weichel til 2024