Odense Bulldogs styrker offensiven med Jake Elmer

Odense Bulldogs styrker offensiven frem mod den kommende sæson med tilgangen af canadiske Jake Elmer, der har underskrevet en etårig kontrakt.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor Elmer præsenteres således: 

24-årige Jake Elmer skifter til Odense Bulldogs ovenpå en sæson for HK Nitra i Slovakiet, hvor han præsterede på et højt niveau og noterede sig 22 point i 35 kampe fordelt på 11 scoringer og 11 assists. Sammen med HK Nitra spillede Jake Elmer sig frem til en kvartfinale i ligaen, mens de i januar måned kunne løfte Continental Cup-trofæet efter en sejr over Cardiff i finalen.

Inden Jake Elmer tog sit første europæiske eventyr til Slovakiet i sidste sæson, har den lynhurtige forward spillet hele sin karriere i de nordamerikanske ligaer. Her tog han allerede som 20-årig et stort skridt op af rangstigen, da han skiftede juniorhockey i WHL ud med et direkte skifte til Hartford Wolf Pack i den næstbedste nordamerikanske liga, AHL. Det skete ovenpå en forrygende sæson i WHL, hvor Jake Elmer noterede sig hele 87 point i 75 kampe.

Sidenhen skiftede Jake Elmer mellem AHL og ECHL, hvor han samlet set har noteret sig knap 150 kampe inden turen nu går til Odense Bulldogs, og skiftet hertil glæder administrerende direktør, Ole Nielsen.

- Det har været en af vores højeste prioriteter at styrke truppen med en dygtig ’right-skytte’ – og det har vi i allerhøjeste grad fundet i Jake Elmer. Elmer er stærk i powerplay samt en rigtig dygtig afslutter, der rummer en eksplosiv fart i skøjterne, som vi ser meget frem til at få glæde af i den kommende sæson, siger Ole Nielsen. 

Også cheftræner, Paul Thompson, glæder sig over tilgangen af Jake Elmer, der skal styrke holdet med sine offensive kvaliteter og stærke mindset:

 - Vi har været på jagt efter en højreorienteret wing, og her passer Jake Elmer perfekt på profilen, vi søgte. Elmer har masser af fart i skøjterne og et slagkraftigt skud, og passer rigtig godt ind på holdet og i den danske liga. Han er stadig ung og sulten efter mere, og vi glæder os til at se ham blomstre hos os i den kommende sæson, hvor han skal tilføje en stærk offensiv tilstedeværelse til holdet ovenpå en god sæson i Slovakiet, lyder det. 


Andreas Nielsson skifter fra Aalborg til Rungsted Jeff King tager tredje sæson i den gule trøje