ZSC Lions og Rikard Grönborg fortsætter samarbejdet

Rikard Grönborg er en Europas mest respekterede trænere. 

Den tidligere svenske landsholdscoach har både vundet VM og J20-VM som landstræner for de blå-gule og den storskæggede coach er et af de hotteste emner i konkurrencen om at blive den første europæiske headcoach i NHL. 

Grönborg begyndte i sidste sæson som træner for den schweiziske storklub ZSC Lions i Zürich og førte klubben til sejr i grundspillet. Gennemgående var der meget stor tilfredshed med Grönborgs arbejde i Zürich, og derfor bliver det også den svenske træner, der skal føre ZSC Lions videre frem til 2023 - medmindre han får et job i NHL. 

Dermed kommer Grönborg også til Vojens som en yderst prominent gæst, når SønderjyskE i oktober tager imod ZSC Lions i Champions Hockey League. 

I det hele tager bliver det et stærkt schweizisk hold, der kommer til Vojens, blandt andet med de to svenskere Marcus Krüger og Fredrik Pettersson på holdet. Krüger har spillet over 600 kampe i NHL, mens superteknikeren Pettersson i mange sæsoner har været en dominerende spiller i den schweiziske liga. 


Efter tre sæsoner: Jan Dalecky forlader Herning Blue Fox og skifter til Ungarn Britisk klub gentegner med fem tidligere Metal Liga-spillere