Den tjekkiske storklub tager imod på septembers første fredag aften

Aalborg Pirates Support kunne næppe få en bedre anledning til en tur til udlandet end nordjydernes Champions Hockey League-premiere, der spilles 2. september. 

Her møder Aalborg nemlig Sparta Prag på udebane, og den tjekkiske hovedstad er som bekendt et både godt og billigt turistmål og en forrygende by at være i.

Så mon ikke Aalborgs "Game Day 1" kan blive et tilløbstykke?

Der er straks en lidt længere rejse til finske Mikkeli, hvor Jukurit tager imod 4. oktober - altså et par dage efter. En geografisk udfordring for både klub og fans - og der kommer næppe så mange Pirates-fans til Mikkeli som til Prag. 

Til gengæld er der forhåbentlig massiv opbakning til Pirates, når det gælder hjemmekampene mod de to samme mandskaber.

9. september 19:30 spiller Aalborg hjemme mod Sparta Prag og to dage senere gælder det Jukurit på hjemmebane klokken 18. Begge kampe naturligvis i Sparekassen Danmark Isarena.

Endelig er der dansk-svensk dobbeltopgør som puljeafslutning og forhåbentlig har Aalborg stadig noget at spille for, når legendariske Luleå Hockey er på besøg 4. oktober. En uge senere tager de svenske vicemestre imod Pirates i returopgøret, som er det sidste i den indledende pulje. 

 


Daniel Madsen skifter fra Rungsted til White Hawks Rødovre henter fysisk stærk back fra HC Dalen