Den 29-årige forward har underskrevet en et-årig aftale med White Hawks

Den 29-årige forward Daniel Madsen, har skrevet en etårig kontrakt med Frederikshavn White Hawks.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor den nye mand præsenteres således: 

Daniel Madsen har fået sin ishockeyopvækst i Vojens, og debuterede for SønderjyskE i 2010. Som senior har han været i forskellige danske klubber, og kommer til White Hawks med værdifuld rutine.

- Daniel bringer en masse erfaring ind i truppen, hvor han både i Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital har spillet finaler. Han har spillet både Continental Cup og Champions Hockey League, og kommer til at få en ledende rolle på det kommende White Hawks-mandskab, hvor hans teknik og fart er nogle af hans store forcer. Han bliver en spiller de unge kan læne sig op ad, og får en stor rolle i omklædningsrummet sammen med de øvrige rutinerede kræfter i truppen, siger White Hawks-sportschef Kasper Kristensen. 

Selv siger Daniel Madsen om sin kontrakt med White Hawks:

-Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af White Hawks, hvor jeg kun har hørt positivt om klubben og organisationen. Jeg kender en del spillere deroppe, som jeg glæder mig til at spille sammen med. Jeg ser frem til at kunne give noget videre til de unge spillere jeg skal spille sammen med, og lære fra mig, men samtidig også selv blive bedre. Derudover kender jeg jo Nordjylland fra min tid i Aalborg Pirates, og det er jo kun søde mennesker der bor deroppe, så det glæder jeg mig til at blive en del af igen.

Daniel Madsen flytter til Frederikshavn omkring 1. august, og vil blive udstyret med trøje nummer 46 på ryggen.


ESBJERG ENERGY byder ind til "ÅRETS SPILLERPRÆSENTATION I DANSK HOCKEY" CHL: Aalborg lægger ud med besøg i Prag 2. september - se Pirates-programmet her