To finske hold, to svenske hold, østrigsk og tjekkisk modstand til Pirates i Champions Hockey League

Lodtrækningen til Champions Hockey League-gruppespillet er netop afsluttet, og de danske mestre fra Aalborg Pirates får altså hele seks forskellige modstandere at danse med, når det går løs fra 1. september, der er første game day i turneringen. Husk at samtlige 24 hold er i en samlet stilling, hvor de 16 bedste går videre. 

Som seedet i fjerde lag, får Aalborg to modstandere fra hvert af de tre øverste lag, men hvert eneste point tæller altså hidsigt i kampen om top 16 og ikke en top to-plads i en pulje med fire hold, som det har været tilfældet tidligere. 

Aalborg Pirates får tre hjemmekampe:

* Tappara Tampere - de forsvarende CHL-mestre og finske mestre kommer på besøg i Sparekassen Danmark Isarena.

* Lukko Rauma - Treer i det finske grundspil og kvartfinalister (nederlag på 2-4 til IFK Helsinki) er også i Aalborg. 

* HC Innsbruck - Anders Krogsgaards klub i den forgangne sæson, der kvalificerede sig via en tredjeplads i grundserien i ICE HL (primært hold fra Østrig) og tabte i kvartfinalen til Vienna Capitals. 

Pirates får ligeledes tre udekampe:

* Et besøg hos de svenske mestre i Växjö - et point der vil være et sensation. 

* Match i Karlstad - en af de store svenske hockeybyer - hvor Färjestad tager imod. En virkelig "klassisk" klub i det svenske.

* En tur til Tjekkiet, hvor HC Ocelari Trinec venter. Klubben har "kun" været tjekkisk mester de seneste fire gange på stribe! Det bliver heller ikke nemt. 

Tappara og Växjö kommer fra POT A, mens Trinec og Rauma kommer fra POT B. Endelig kommer Färjestad og Innsbruck fra POT C. 


Jeff King tager tredje sæson i den gule trøje FØLG CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE-lodtrækningen lige her