Rungsted-bussen kørte hjemmefra allerede 5:30 og lander i Schweiz i aften

Der er noget af et roadtrip, Rungsted Seier Capital skal på i de kommende dage. Lidt længere end turen til Frederikshavn, og derfor var det også en række søvndrukne ishockeyspillere, der mødte op ved Bitcoin i morges omkring klokken 05:00.

Der var ikke meget Champions League-glimmer over spillerne, men det kommer formentlig stille og roligt, når bussen triller ned gennem Europa senere på dagen. Rungsted-bussen skal ende i Zug i Schweiz - ikke blot et prægtigt sted, men også hjemsted for en af de for øjeblikket stærkeste klubber i Schweiz og formentlig også i Europa. Det kan du høre mere om de kommende dage her på sitet, hvor vi følger Rungsted tæt på klubbens første deltagelse i "den bedste" Europa Cup nogensinde.

Rungsted har tidligere været med i Continental Cup, men aldrig i CHL eller de mesterholds-turneringer, der tidligere i historien er blevet gennemført. 

Rungsted-bussen lander efter planen klokken 22 i Schweiz.

- Det er stort for dansk ishockey at få lov til at være med i det her. Det er tidligt på morgenen, men det gør ikke så meget, når vi ved, hvad der venter, sagde målmand Thomas Lillie ved busafgangen. 

Hans plan for den 16 timer lange bustur inkluderer i første omgang et forsøg på at få indhentet søvn, en omgang morgenmad, film og kortspil med kammeraterne - samtidig med, at han mentalt forsøger at forberede sig på den kommende store opgave i Zug. 

Bussen kommer til at blive godt brugt i de kommende dage for Rungsted-spillerne.

Efter kampen i Schweiz torsdag og en overnatning i Zug venter ni timer på hjul til Plzen i Tjekkiet, hvor Rungsted spiller lørdag aften.

Nu er sæsonen for alvor begyndt i dansk ishockey. Det er sjette gang, et dansk hold deltager i CHL, og ingen har endnu formået at gå videre. Men det er nu og da blevet til solide overraskelser mod de europæiske storhold. 


Fan-panelet: Welycka bliver publikumsdarling i Esbjerg Esbjerg tog revanche mod rivalerne foran 1270 tilskuere