5-1-sejr til hjemmeholdet i Granly Hockey Arena

For en uge siden vandt SønderjyskE 2-1 over Esbjerg Energy hjemme i Frøs Arena foran 2000 tilskuere - sådan godt og vel. Der var spillerpræsentation, fest og farver i den anledning, og det samme var tilfældet i Esbjerg i aften, hvor resultatet også vendte sig.

Det var nemlig hjemmeholdet fra Vestjylland, der kunne trække sig ud af matchen med sejr i aften. 5-1-cifrene var overbevisende, og baseret på en stærk start, skriver JydskeVestkysten.

Brett Welychka og Zach Pochiro satte de to første scoringer tidligt i kampen, Mathias Borring Hansen reducerede i slutfasen af perioden for SønderjyskE. Alle tre mål i første periode blev scoret i powerplay, og der var masser af udvisninger også i anden periode, hvor et par af Esbjergs nye gutter udnyttede en overtalssituation til at bringe Esbjerg på 3-1.

Det var Trevor Cheek, der øgede føringen på assist fra Travis Brown.

Christian Wejse og Phil Lane blev sendt i brusebad efter en nævekamp i tredje periode, hvor samme Wejse med 5-1-målet scorede kampens eneste mål, der ikke blev sat ind i powerplay.

I begyndelsen af periode havde Jannik Christensen - assist Simon Grønvaldt - scoret Esbjergs 3-1-mål.

Det noteres, at David Madsen brændte et straffeslag på Patrick Galbraith i den udvisningsprægede anden periode. SønderjyskE møder Rødovre i en ny test på torsdag, mens Esbjerg Energy fredag aften gæster VinMedKant Arena i Odense.

CHL: Rungsted-bussen MEGET tidligt på færde Odense Bulldogs omrokerer og får ny direktør