Spiller man hårdt, må man også kunne tage imod, siger Esbjerg-forwarden inden aftenens kamp mod Rødovre

Han er efterhånden en ganske omtalt spiller i Metal Ligaen, Christian Wejse. 

Ikke blot fordi esbjergenseren netop har fået en ganske vellykket debut på landsholdet, men også fordi han ofte er blandet ind i de lidt mere "toughe" episoder på isen.

Senest var han for nogle uger siden i Aalborg ude for hård kritik fra Mikkel Højbjerg efter en episode, som Aalborg-spilleren ikke mente "hørte hjemme på en ishockeybane", og fredag var det så med omvendt fortegn, da Wejse blev ramt hårdt af en open ice-tackling fra Lasse Bo Knudsen. 

Ikke nogen bestillingsopgave eller hævnakt fra Aalborg-lejren, mener en bundærlig Wejse i et interview i JydskeVestkysten i dag.

- Jeg kender Lasse Bo Knudsen som en sød fyr, og jeg snakkede med både ham og andre i Aalborg-lejren bagefter, han sagde undskyld, så der var ingen ting. Så nej, den køber jeg ikke, siger han til avisen.

Christian Wejse ved godt, at han selv spiller med stor fysik. 

- Jeg ved, at det giver respekt fra modstanderen, når man spiller hårdt. Det gør jeg, og jeg tror da nok, at mange modstandere lige tænker sig om en ekstra gang, når de ser, jeg kommer. Jeg spiller hårdt, det er en del af spillet, men jeg spiller ikke svinsk. Og når man selv spiller hårdt, skal man også være klar til at tage imod, siger Christian Wejse til JydskeVestkysten. 

 


Herning styrede tre point i mål efter fremragende første periode Simon Nielsen tilbage i Hernings bur i aften