Den solide back tager endnu en tørn i det fynske

Christopher Kamph har stille og roligt arbejdet sig ind hos Odense Bulldogs, og nu tager den stadig unge back endnu en sæson hos Odense Bulldogs.

Han præsenteres således af fynboerne: 

For to sæsoner siden var der næppe mange fynske ishockey fans der kendte navnet Christopher Kamph. Men med en jernvilje, hårdt arbejde og fokus på altid at gøre sit bedste for holdet har Christopher over de seneste to sæsoner kæmpet sig ind på Odense Bulldogs hold som en fast del af backlinjen.

Det er derfor en ægte fynbo der har sat sin underskrift på en kontrakt for den kommende sæson.

- Jeg tager endnu et år i Odense da jeg føler min fremgang har været positiv over de seneste sæsoner og jeg har lært meget. Jeg glæder mig rigtig meget til endnu en sæson med Bulldogs på brystet og kunne ikke være mere tilfreds for igen at kunne kæmpe foran vores fantastiske fans, siger Christopher Kamph. 

- Christopher var måske ikke et åbenlyst talent, men han er beviset på, at det ikke altid er dem med det største talent der får succes. Talent alene er ikke nok, det kræver hårdt arbejde og vilje at få succes og det er Christopher beviset på. Han greb chancen da vi for nogle sæsoner siden trak en del unge spillere op i truppen, og har siden aldrig set sig tilbage, siger sportschef Henrik Benjaminsen.

 


TRE UNGE GUTTER får chancen hos Pirates i den kommende sæson RETRO: Han var enhver træners drøm