Kampen på tirsdag er i fare for at blive aflyst

De håber stadig på en festaften i Aalborg på tirsdag, hvor tilskuerne endelig kan bydes velkommen tilbage til Sparekassen Danmark Isarena. Men spørgsmålet er, om nordjydernes kamp mod Esbjerg kan gennemføres, eftersom Coronasmitten stadig hærger i Aalborg. 

Det skriver Nordjyske fredag om Aalborgs udsigter til kamp mod vestjyderne. 

I forvejen blev Aalborgs kamp mod Herlev for nylig aflyst på grund af for mange smittetilfælde i Aalborgs trup, og i denne omgang har coronaen ifølge sportschef Ronny Larsen bredt sig som "en steppebrand" i omklædningen. 

- Det ser lidt tungt ud lige nu i forhold til tirsdag. Det er stadig for tidligt at konkludere noget endegyldigt, men med så mange spillere nede og usikkerhed om mange af de øvrige spillere, så er det bestemt en mulighed, at vi desværre må aflyse tirsdagens kamp, siger han til Nordjyske.dk

Det er første gang i Corona-tiderne, at Aalborg Pirates-truppen har været så hårdt ramt som det er tilfældet lige nu. Pirates var ellers et af de få hold, der fik gennemført nytårskampene, men derefter gik der altså "Corona i den" og Pirates er nu ramt af fare for endnu en aflysning. 

 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy 40 minutters målorgie endte med 6-5-sejr til Rungsted i overtid