Metal Ligaen bliver en karismatisk karakter fattigere i den kommende sæson. Dale Mitchell forlader dansk ishockey til fordel for tysk ishockey.

En af de store personligheder i dansk ishockey er fortid i Metal Ligaen. 

Det skriver Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse, hvor klubben skriver følgende: 

Vi må desværre meddele, at Dale Mitchell stopper i Frederikshavn White Hawks. Efter 40 kampe i White Hawks trøjen, og i alt fem sæsoner i Metal Ligaen, har Dale ønsket at få opsagt kontrakten for næste sæson med Frederikshavn White Hawks.    

Dale har fået en mulighed i udlandet, og han har i samråd med sin familie besluttet at hvis de skulle prøve noget nyt inden karrieren slutter, var dette en oplagt chance.

Vi er naturligvis ærgerlige over Mitchells beslutning, men omvendt vil vi ikke stå i vejen for hans ønske og der skal ikke være noget tvivl om at vi ønsker ham et stort held og lykke i fremtiden.

Begge parter vil derfor gerne oplyse at man ”skilles” i absolut god ånd og fordragelighed.

Vi takker Dale Mitchell for hans sæson i Frederikshavn White Hawks, hvor han havde en stor andel i vores flotte sæson, der som bekendt sluttede med bronzemedaljer.

Dale Mitchell kom til Odense Bulldogs i 2014/15 og beviste sig straks som værende en af de stærkeste imports i ligaen. Han blandede sig konstant i toppen af pointligaen og fik samtidig et rygte som “bad boy” på grund af sit heftige temperament og mange udvisninger. Det faldt dog ned som årene skred frem, og canadieren endte med at være ganske rolig i sin sidste sæson i Frederikshavn, hvor han sluttede med en bronzemedalje.

Han var på ligaens All Star-hold i 2016/17, og blev dansk pokalvinder i 2015/16 med Odense. Han afsluttede sin karriere i Frederikshavn, hvor han leverede et glimrende slutspil, men lige nøjagtig en DM-finale blev det altså ikke til for Mitchell. 

Han nåede 311 point i 238 kampe i sin tid i dansk ishockey. 


Daniel Baastrup-Andersen til Odense: Spændende ung back hjem til Danmark Niklas Andersen fortsætter i Esbjerg