Angriberen Daniel Nielsen forlader Herning Blue Fox.

Herning Blue Fox har ikke angriberen Daniel Nielsen til rådighed i den kommende sæson. 

Den “unge Daniel Nielsen” har fået sin kontrakt opløst og fortsætter ikke i klubben efter sommerferien, skriver Blue Fox på sin hjemmeside, hvor følgende tekst fremgår. 

– Tilbage i sommeren 2015 landede angrebstalentet fra Vojens Daniel Nielsen i Herning, og skiftede dermed den sønderjyske junior tilværelse ud med Blue Fox. Det er siden da blevet til 4 sæsoner i det midtjyske og 144 kampe i alt for rævene. Seneste sæson blev dog ganske kort for fighteren, der måtte se sæsonen fra sidelinjen, efter en skade der krævede operation og efterfølgende en lang og slidsom pause.

– Nu har Daniel imidlertid af personlige grunde ønsket at komme ud af kontrakten, hvilket Blue Fox har valgt at have forståelse for, så Daniel kan komme videre til det rigtige sted for ham. Fra Blue Fox’ side skal der derfor lyde en stor tak for hjerte, blod, sved og tårer gennem 4 sæsoner samt held og lykke på den fremtidige bane, hvorend den så må befinde sig.

Daniel Nielsen var i sidste sæson 2017/18 en af de helt store åbenbaringer i Metal Ligaen og via præstationerne i den hjemlige liga og på U20-landsholdet blev han kåret til årets unge spiller i Metal Ligaen i samme sæson. 

Som Blue Fox bemærker blev Daniel Nielsens seneste sæson spoleret af en skade, der holdt ham ude det meste af sæsonen, og det skal blive spændende at se, hvor han lander efter sommerferien. 


White Hawks henter Patrick Madsen fra Herning RETRO: Da Don Ø flirtede med hockeyen